Ontdek de verhalen van Zuid-Holland

Er op Uit Kaart Oude Hollandse Waterlinie

Of je nu het liefst slentert door een oud vestingstadje, op de fiets het Groene Hart wil ontdekken of je wil verdiepen in de forten en schansen, de Oude Hollandse Waterlinie heeft je veel te bieden. 

Wat precies allemaal, dat vind je op de uitklapkaart Er op Uit in de Oude Hollandse Waterlinie. Boordevol informatie over vestingsteden, forten en schansen, maar ook over leuke toeristische arrangementen en routes. Je kunt de kaart gratis bestellen via de webwinkel van het Erfgoedhuis.

Tip: Bekijk de digitale bladerversie (PDF)

undefined

Reacties

  1. anoniem

    Wat een slechte folder. Woudrichem wordt nauwelijks genoemd en het gedeelte van de NHW Woudrichem - Biesbosch wordt WEER niet genoemd of belicht. Daar is ook volop te beleven. Er is zelfs een Liniepad. Geen Zuid-Holland? Woudrichem is Noord-Brabant en Loevestein is Gelderland en wordt wel ff genoemd dus dat kan het niet zijn. Gewoon niet goed opgelet? Jammer van de moeite. Groet Piet Boer

    20 september 2016

  2. Redactie

    @Piet Boer Jammer dat u teleurgesteld bent. We hebben keuzes moeten maken en kunnen helaas niet elke locatie uitgebreid belichten. Deze kaart gaat overigens specifiek over de Oude Hollandse Waterlinie, niet over de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

    21 september 2016

Plaats reactie

Om spam te voorkomen, stellen wij u een eenvoudige vraag. Vult u alstublieft het antwoord hieronder in.